Nurmijärven Eläinsuojeluyhdistys ry

Nurmijärven Eläinsuojeluyhdistys ry

Etusivu | Hallitus | Kotia vailla | Linkit |

©Nurmijärven Eläinsuojeluyhdistys NESY ry 2005-2014.

Mikrosirulukulaittet

Eläinten Auttajat ry

Klaukkalan Taikatassu

Käpälämäki

Kunnan eläinlääkäri
Miten voit auttaa?

Nesyn toiminta

Toimintaa tukevat

Nesy facebooksissa

Löytöeläimet

Eläinten Auttajat ry

Eläinsuojelukeskus Onnentassu
Pohjoinen rautatienkatu 334
11120 Riihimäki
puh. 050 338 4698


Nurmijärven Eläinsuojeluyhdistys
040-442 1785
info(at)nesy-ry.net

MITEN VOIT AUTTAA?

Yleistä vapaaehtoistoiminnasta

Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin, joten kaikenlainen apu on tarpeen. On monia tapoja auttaa. Vaikka pyrimmekin hankkimaan yhdistykselle varoja kirpputoritoiminnalla, arpoja sekä tuotteita myymällä, niin jäsenmaksut ja lahjoitukset ovat silti tärkein yhdistyksen tulonlähde.

Raha- ja tavaralahjoitusten lisäksi voit auttaa tekemällä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisia auttajia/tekijöitä kaivataan monenlaisiin tehtäviin, eikä näin ollen allergisuuskaan ole este eläinten auttamiselle. Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, otathan meihin yhteyttä!

Apua kaivataan esimerkiksi:

Tapahtumien järjestely ja arpojen myynti

Järjestämme itse tai olemme useissa muiden järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Arpojen myynti ei vaadi mitään erikoisia taitoja tai osaamista. Tapahtumien järjestelyissä auttaminen olisi todella tarpeen. Jos sinulla on aikaa hyvän asian eteen vaikkapa vain pari tuntia tapahtumaa kohti, ota yhteyttä ja tule mukaan! Lisäksi voit auttaa monien uusien myyntituotteiden valmistamisessa ja myymisessä, monien mainoksien jakamista kauppoihin ja mainostaa meidän kotisivustoa.

Lisäksi on monta tapaa, jolla voit auttaa meitä:
-Vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi, ottamalla kiinni irtokissoja, käydä auttamassa kytäjän eläintalossa, tarjota sijaiskoti lemmikille tai sitten lahjoittaa eläintalolle tarvikkeita.
-liittymällä jäseneksi tai saada mukaan yhdistykseemme aktiviisia jäseniä.
-tehdä lahjoituksen tai sitten lahjoittaa hyväkuntoisia arpajaispalkintoja

Otamme vastaan lahjoituksia mm. arpajaispalkinnoiksi, sijaiskodissa tai löytötalolle oleville kissoille puhtaita riupuja, pyyhkeitä ym. Sydämellinen kiitos!

Voit lahjoittaa haluamasi summan yhdistyksen pankkitilille. Varat käytetään lyhentämättömänä eläinten hyväksi. Yhdistyksen tilinumero on Nordea 102635-51711 ja käytä viitettä 2600
Yhteydenotto info@nesy-ry.net